strävan efter energi

Har tillbringat många dagar i Strängnäs de senaste veckorna, hos min pojkvän. Trivs med att kunna säga pojkvän, jag är så jävla lycklig över honom, och skäms inte för att säga det högt. Har iallafall bara varit i Strängnäs ett fåtal gånger innan jag började träffa Philip, men nu när jag har varit där rätt mycket har jag blivit helt förälskad i ministaden. Så himla fint. I söndagsnatt sov jag inte 1 min pga skolångest, så jag tog en promenad kl 6 på morgonen lagom tills solen gick upp. Lyssnade på Kent & njöt av ensamheten innan jag gick tillbaka & väckte honom med en puss & med ett stort leende som svar. Väl spenderade minuter.
 
Trots att jag hade varit borta från skolan till&från i 3 veckor innan lovet så längtade jag efter lugn & ro. En chans till att samla ny kraft, energi & motivation till livet. Lyckades väldigt bra måste jag säga. Denna vecka har dock varit tyngre men idag känner jag ändå att det är påväg uppåt igen. Ska försöka satsa på att vara i skolan så mycket jag orkar från & med nu. Mycket ned & uppgångar these days, vet inte om det är för att studenten är så nära men ändå så långt bort, & att jag har 0 energi kvar för att klara allt som krävs tills dess. We'll see. 
 
Ursäktar för långa, blurriga & klagofyllda wall of text-inlägg på sistonde, men jag har haft en turbulent period de senaste månaderna & då finns det inte plats för så mycket annat. Men jag LOVAR att bloggen kommer uppdateras mer aktivt & bli roligare snart.
 
Saknar er, ni som fortfarande hänger kvar!
3 kommentarer