affection

Sängliggandes igen - men jag klagar inte. Ibland är det bara så jävla skönt att ta igen andan genom att spendera en hel dag i sängen, samtidigt som jag får massor gjort, samtidigt som jag får min livsviktiga tänketid, haha. Analysera & planera prioriteringar - det är faktiskt en av mina favoritsysselsättningar.
 
På tal om bilderna - har (kanske) tillfälligt tagit ur min septum, men låtit en ministav sitta kvar, för jag är så brutalt trött på att se ut som om jag vore flera år yngre, vilket min septum gör på mig. Samtidigt börjar jag tröttna på det korta håret så jag bara vill kräkas på det. Hatar färgen dessutom, "blekblond". Räknar dagarna tills 2 beställningar från ebay kommer hem till mig; vit toning som ska göra mitt hår grå/ask/vitblont & löshår. Trodde jag skulle vänja mig vid det korta men alltså nej, orkar inte längre. Förövrigt väntar jag på ytterliggare 14 paket från ebay, haha, shopaholic. Men så-jävla-värda-priser.
 
Onsdag & torsdag kvar med skola sen är det lov igen. Kommer spendera påsken i Sälen med familjen + min fina pojkvän, ska bli så skönt att komma bort.
6 kommentarer