LAST WEEKEND.

 
Det blev ett riktigt slappardygn hos Karin med massa god mat och filmmys, behövdes verkligen, min stackars kropp skriker efter ledighet och göraingenting.
 
Med frukostmatkoma begav jag mig från Östermalm till Älvsjö för att gå på fotomässan. Så fort jag kom in hörde jag någon skrika "KAJSA" och jag möttes av Elin och Christian som var med på Island, så kul att se dem igen. Vi pratade om att göra en Island-reunion efter nyår, ska bli så härligt. Jag kom till mässan 2 timmar innan det stängde så jag stressade runt i några varv för att hinna se allt. Jag var såklart och hälsade på Emma och Emelie. Hann bli inspirerad och fick äckliga ha-begär efter att ha klämt på diverse kompakta systemkameror. Kom därifrån med lite mera hopp om framtiden och glädje i magen.
 
När tåget anlände till Strängnäs kom bomben av söndagsångest då jag kom på att jag skulle jobba varje dag hela veckan, dessutom 12 timmars-skift 2 dagar. Men jag har ju nu kommit över hälften av tiden och nästa vecka har jag tagit ledigt från posten. SÅ OBESKRIVLIGT SKÖNT. Ska jobba massa med företaget, fota ännu mer och gosa med Alma. Sen kanske julbaka, pynta lite smått, gå på 2 julbord och ha det allmänt cosy. 
0 kommentarer