LOGO INSPO

 
En av mina största laster är att jag har svårt för att bli nöjd, eller nöja mig. Det kan alltid bli bättre. Duger det här? Ser det bra ut? Är det tillräckligt? Ja ni fattar. Jag kör alltid på även fast jag aldrig blir 100% nöjd, men jag känner ändå att det saktar ner hela processen. Går det ens att ändra på? 
 
Jag som trodde jag var färdig med min nya logo, hah! Jag var faktiskt nöjd men ju mer jag kollade på den desto mer fel såg jag, och nu har jag ändrat mig helt. Jag har ägnat större delen av min lediga helg till att skrolla runt på pinterest efter inspiration, och damn säger jag bara. Jag har varit en flitig tumblr'are sedan flera år tillbaka men nu har jag precis börjat komma in i pinterest. Där finns ju verkligen inspiration för allt. Man får bara akta sig så man inte fastnar, eh ja man kan ju spendera en hel dag med att slukas upp av helt otroliga bilder. 
 
Här har jag iallafall samlat ihop några favoriter av logo inspo. Jag är ju kluven i min bildstil/grafiska stil. Jag gillar både det kalla, råa, hårda och det varma, blommiga och romantiska. Har funderat så otroligt mycket på hur jag ska göra med detta, men kommit fram till att jag alltid kommer vara en mix av båda, för det tillhör hela min personlighet. Nu tror jag iallafall att jag hittat den logo jag vill ha. Simpel, funkar till allt och är tidlös. Inget man direkt kan tröttna på. Det återstår bara att hitta de perfekta typsnitten, för det är ju det viktigaste.
 
0 kommentarer